Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Suceava a suferit o înfrângere neașteptată pe terenul formației CSU Alba Iulia, formația care nu avea niciun punct după 13 etape disputate în Divizia Națională de rugby. Fără antrenorul principal, Marcel Crețuleac, pozitiv la testul Covid-19, echipa suceveană la prezentat în cetatea ardeleană fără opt titulari din partida precedentă de campionat, cea cu CSUAV Arad. Mai mult, în prima repriză unul dintre cei mai buni jucători suceveni, Vasilică Ivanov a suferit o accidentare gravă, fractură de tibie.

După ce a condus la pauză cu 12-10, CSM Suceava a intrat în jocul de uzură al gazdelor și s-a pierdut după primul eseu încasat. Scorul final al meciului CSU Alba Iulia – CSM Suceava a fost 31-17.

”Așa cum se petrece aproape de fiecare dată la partidele din deplasare, mai ales la cele disputate duminica, nu putem alinia cel mai bun XV din cauza faptului că jucătorii noștri au un statut semiprofesionist și deci o parte dintre ei lucrează.

Problemele legate de situația financiară au lăsat urme adânci și nu există motivație în rândul jucătorilor. Atât am putut face la meciul de azi și ne pregătim pentru jocul care va urma. Important este ca echipa să meargă înainte și să se regrupeze așa cum a făcut-o de fiecare dată” a afirmat după partida de la Alba Iulia, antrenorul Vasile Conache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava