Concert pascal
MOPAN Suceava

Atractivul actor de la Hollywood, Ryan Gosling, a recunoscut că „gândește ca o fată”, fiind crescut de mama sa, Donna, și de sora lui mai mare, Mandi, conform contactmusic.com.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a fost crescut de mama sa, Donna, și de sora lui mai mare, Mandi, după ce părinții săi au divorțat pe când avea 13 ani. El spune că experiența l-a ajutat să empatizeze cu femeile.
Ryan – a cărui parteneră de viață, Eva Mendes, a născut o fetiță, Esmeralda Amada, în septembrie 2014 – a spus: ˝Am caractere feminine puternice în viața mea. Și am fost crescut de mama și de sora mea, așa că simt că gândesc la fel ca o fată uneori.˝

Starul a zis că abilitatea lui de a se raporta la femei a fost benefică deoarece ˝fetele sunt mai bune˝, mai notează sursa citată.
Întrebat dacă să gândești ca o fată i-a fost de folos, Ryan a declarat revistei ShortList: ˝Da, este mult mai bine decât să gândesc ca un băiat. Băieții sunt mai buni decât noi, asta nu e niciun secret.˝

Între timp, Eva a declarat recent că a nu purta pantaloni de trening este cheia succesului într-o relație de lungă durată la Hollywood.
Ea a împărtășit: ˝Nu puteți purta pantaloni de trening…doamnelor, primul motiv de divorț din America, pantaloni de trening, nu!˝
Actrița, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit de asemenea că a dezvoltat mai multă apreciere pentru maternitate de când a născut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava