Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Atractivul actor de la Hollywood, Ryan Gosling, a recunoscut că „gândește ca o fată”, fiind crescut de mama sa, Donna, și de sora lui mai mare, Mandi, conform contactmusic.com.

Vedeta, în vârstă de 34 de ani, a fost crescut de mama sa, Donna, și de sora lui mai mare, Mandi, după ce părinții săi au divorțat pe când avea 13 ani. El spune că experiența l-a ajutat să empatizeze cu femeile.
Ryan – a cărui parteneră de viață, Eva Mendes, a născut o fetiță, Esmeralda Amada, în septembrie 2014 – a spus: ˝Am caractere feminine puternice în viața mea. Și am fost crescut de mama și de sora mea, așa că simt că gândesc la fel ca o fată uneori.˝

Starul a zis că abilitatea lui de a se raporta la femei a fost benefică deoarece ˝fetele sunt mai bune˝, mai notează sursa citată.
Întrebat dacă să gândești ca o fată i-a fost de folos, Ryan a declarat revistei ShortList: ˝Da, este mult mai bine decât să gândesc ca un băiat. Băieții sunt mai buni decât noi, asta nu e niciun secret.˝

Între timp, Eva a declarat recent că a nu purta pantaloni de trening este cheia succesului într-o relație de lungă durată la Hollywood.
Ea a împărtășit: ˝Nu puteți purta pantaloni de trening…doamnelor, primul motiv de divorț din America, pantaloni de trening, nu!˝
Actrița, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit de asemenea că a dezvoltat mai multă apreciere pentru maternitate de când a născut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava