Concert pascal
MOPAN Suceava

Ryan Reynolds știe foarte bine cum să își enerveze soția, mai ales atunci când se află în sala de nașteri. Actrița Blake Lively a adus pe lume patru copii, însă experiența primei nașteri este de neuitat pentru ea. Soțul său a ales să îi facă o farsă de zile mari, încercând să destindă atmosfera, astfel că a ales să facă pe DJ-ul, însă planul lui a eșuat, potrivit click.ro.

În timpul travaliului nașterii primului lor copil, Reynolds s-a gândit să destindă atmosfera, însă planul lui a enervat-o la culme pe actriță. Actorul canadian a început să se joace de-a DJ-ul, interpretând melodia ,, Let’s Get it On” a lui Marvin Gaye.

Reacția soției sale nu a fost la limita așteptărilor lui: ,,Era ca și cum din ochii ei ieșeau cuțite de friptură”, îi povestea Ryan lui Seth Meyers, în urmă cu un an de zile, în timpul unei apariții la Late Night With Seth Meyers, conform sursei citate. ,,Era ca și cum ar fi spus: „Îți bați joc de mine acum?!”, a continuat actorul.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/ryan-reynolds-farsa-de-zile-mari-sotiei-sale-in-2256744.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava