• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ryan Reynolds şi Andrew Garfield au umbrit, cu un sărut pe buze, momentul lui Ryan Gosling de acceptare a premiului Globul de Aur la categoria ‘Cel mai bun rol principal masculin într-un film’, pentru prestaţia din ‘La La Land’, potrivit contactmusic.com.

În timp ce actorul în vârstă de 36 de ani se îndrepta spre scenă, uimit că şi-a auzit numele, în spatele său, Reynolds şi Garfield se sărutau cu pasiune. Bineânţeles, momentul dintre cei doi nu a trecut neobservat şi, în scurt timp, a stârnit o adevărată furtună pe site-urile de socializare. Unul utilizator de Twitter a comentat: „Ryan Reynolds şi Andrew Garfield trebuie să stea împreună la fiecare eveniment de acest gen. Vă rog şi mulţumesc. #GoldenGlobes”. Un altul a scris: „Doamne! Ce e cu acel sărut între Ryan Reynolds şi Andrew Garfield!?”.

Soţia lui Reynolds, Black Lively a părut că s-a amuzat pe seama sărutului dintre soţul ei şi Andrew Garfield şi, mai mult, chiar i-a aplaudat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava