Concert pascal
MOPAN Suceava

Sălile de clasă și sala de sport de la Școala Gimnazială „Petru Mușat” din Siret au devenit noua casă a 120 de refugiați fugiți din calea războiului din Ucraina. Prefectul județului Suceava, a spus că în mai multe săli de clasă și în sala de sport au fost montate paturi, dar și saltele pentru adulții și copiii care s-au refugiat din Ucraina. El a precizat că la această școală mai sunt libere 40 de locuri.

Alexandru Moldovan a mai declarat că la tabăra mobilă pentru cazare temporară de la Siret are o capacitate de locuri pentru 402 de persoane, iar totalul persoanelor care au intrat în această tabără de la operaționalizare este de 360. Din tabără care au plecat spre alte locuri de cazare temporară sau spre alte destinații nu mai puțin de 346 de refugiați. În prezent în tabăra mobilă de la Siret sunt 14 refugiați.

Prefectul a mai declarat că și la Rădăuți este disponibilă o tabără mobilă, având corturi amplasate pe terenul doi al stadionului municipal, dar și spații disponibile pentru cazare în sala de sport polivalentă și sala de lupte, ambele ale Clubului Sportiv Școlar. În corturi sunt disponibile 201 de locuri, care momentan sunt libere. În sala de sport polivalentă din Rădăuți sunt disponibile 425 de locuri, aici fiind cazați în momentul de față 270 de cetățeni indieni. Alte zece persoane din India sunt cazate în sala de lupte din Rădăuți.

Nu în ultimul rând, în sălii de sport din orașul Milișăuți sunt cazați 618 de cetățeni de naționalitate indiană.

Sălile de clasă din Școala Gimnazială „Petru Mușat” Siret au devenit o nouă casă pentru 120 de refugiați din Ucraina, 7.3 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava