Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreţul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizări, șase, la ediția din 2015 a galei premiilor Grammy, informează contactmusic.com. Pe locul doi în topul celor mai nominalizați artiști la Grammy 2015 se află Iggy Azalea, cu patru nominalizări. Beyonce a devenit cea mai nominalizată artistă din istoria acestor trofee, după ce a întrecut-o pe Dolly Parton, care deţinea recordul de 46 de selecţii, şi a devenit astfel cea mai nominalizată cântăreaţă din istoria acestor premii, potrivit sursei citate. Până în prezent, Beyonce a obţinut 49 de nominalizări şi are 17 premii câştigate.

Nominalizările la premiile Grammy 2015 au fost anunţate vineri. Printre artiştii nominalizaţi la această ediţie se mai numără Sia, Taylor Swift şi Pharrell Williams. Pentru titlul de ‘cel mai bun album al anului’ „se luptă” Beck, cu ‘Morning Phase’, Beyonce, cu discul ‘Beyonce’, Ed Sheeran, cu ‘x’, Sam Smith, cu albumul ‘In The Lonely Hour’ şi Pharrell Williams, cu ‘Girl’.

În ceea ce priveşte categoria ‘cântecul anului’, nominalizaţii sunt Meghan Trainor, cu ‘All About That Bass’, Sia, cu ‘Chandelier’, Taylor Swift, cu ‘Shake It Off’, Sam Smith, cu ‘Stay With Me’, şi Hozier, cu ‘Take Me to Church’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava