Craciun in Bucovina

Sam Smith s-a îngrijorat foarte tare că cel de-al doilea album al său nu va fi la fel de bine primit de public precum a fost primul, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul în vârstă de 25 de ani a cunoscut faima mondială în 2014, odată cu lansarea discului de debut, ‘In The Lonely Hour’. Înainte de a prezenta publicului ‘Too Good at Goodbyes’, cântec inclus pe al doilea material discografic al său, ‘The Thrill of it All’, s-a temut foarte tare că nimeni nu va mai fi interesat de muzica sa.

El a declarat, potrivit ContactMusic: „Nu cred că scapi vreodată de acea frica nebunească ce te învăluie gândindu-te la cum va fi primit noul tău album. Nu simt presiunea de atinge aceleaşi performanţe mereu, dar am fost îngrijorat. Tot ceea ce îmi doresc este ca oamenii să îmi aprecieze cântecele – dacă nu o fac, mă simt de parcă nu m-ar plăcea pe mine şi nu vreau asta. Înainte ca ‘Too Goog at Goodbyes’ să fie lansat, m-am temut foarte tare că nimeni nu va mai dori să audă de mine. Asta se întâmplă cu artiştii mereu.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava