MOPAN Suceava

Actrița Sandra Bullock, 49 de ani, a mărturisit, potrivit showbizspy.com, că, recent, s-a căutat pe Google și a regretat amarnic. ”Ei bine, m-am căutat pe Google și am citit și secțiunile de comentarii, gândindu-mă că aș putea afla câteva lucruri interesante, că aș afla ce cred cu adevărat oamenii despre mine.”, a spus actrița, potrivit sursei citate.

”Nicio persoană nu ar trebui vreodată să citească secțiunea de comentarii, nicio persoană nu ar trebui să se caute pe Google, niciodată. De unele lucruri eram și eu conștientă. ‘Sandra Bullock are peste 40 de ani’ am găsit cel mai des. Știu asta. ‘Sandra Bullock are cu mult peste 40 de ani’. Da.. știu și asta… ‘Nu este nimic special în modul său de a juca. Nu este atractivă în mod special, nu o suport, este mediocră. Are peste 40 de ani’. Și, aparent, Julia [Roberts] Noi două ne batem pentru George Clooney. Am vorbit despre asta, nu? Este custodie comună și amândouă suntem în regulă cu asta. Erau o mulțime de comentarii despre persoanele cu care am avut o relație. Unele erau adevărate și unele niște aiureli pe care nu le voi recunoaşte niciodată.”, a adăugat Sandra Bullock.

”Unii comentatori au scris că am un păr frumos și dinți buni. Și am făcut câteva fete tinere să râde de unele cascadorii de-ale mele. De asemenea, după unii dintre ai, am avut o viață frumoasă și o carieră destul de bunicică.”, a încheiat Sandra Bullock, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava