Concert pascal
MOPAN Suceava

Şapte persoane au fost rănite într-un accident produs de un şofer care a adormit la volan. Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 9:05, pe D.N. 2, în interiorul localităţii Vadu Moldovei. Vinovat de producerea accidentului este N.Cristian de 34 ani, din Fălticeni, care în timp ce conducea autoturismul a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de M. Neculai de 51 ani, din Fălticeni.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui M. Neculai şi F.Gheorghe de 52 ani, din comuna Vultureşti şi accidentarea uşoară a pasagerilor din cele două autovehicule, P. Neculai de 54 ani, M.Mihai de 30 ani, G.Mircea de 48 ani, toţi din municipiul Fălticeni, G.A. de 17 ani, din comuna Drăguşeni şi C.A. de 15 ani, din comuna Forăşti.
Conducătorii auto purtau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava