Concert pascal
MOPAN Suceava

Prețul  gigacaloriei la gardul centralei termice scade din această lună în municipiul Suceava cu 10,37%, a anunțat primarul Ion Lungu. Adică, de la 189,57 de lei la 169,9 lei. Potrivit primarului, prețul total al gigacaloriei însemnând producere, transport și distribuție scade la rându-i cu 4,4% de la 445,54 de lei la 425,87 de lei.

Efectul nu se va răsfrânge în facturile populației care  va plăti prețul de anul trecut adică 240 de lei pe gigacalorie. În schimb, va scădea subvenția care va fi suportată de Primărie de la 205,54 lei pe gigacalorie la 185,85 de lei. Primarul Ion  Lungu a precizat că prețul gigacaloriei va mai suferi o scădere din data de 13 ianuarie anul viitor ca efect al diminuării TVA-ului de la 19 la 5%. Lungu a mai subliniat că municipiul Suceava devine singura localitate din țară unde scade prețul la gigacalorie.

 

Scade prețul gigacaloriei în municipiul Suceava, care devine singura localitate din țară unde se întâmplă acest lucru. Scăderea nu se va resimți în facturile populației ci ale Primăriei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava