MOPAN Suceava

Vineri noaptea, aproape de miezul nopţii, agenţii Postului de poliție Boroaia au fost sesizați prin „112”, de un localnic de 23 ani, cu privire la faptul că i-au fost distruse geamurile de la două autotrenuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit totul a pornit de la o şicanare în trafic, între un bărbat de 45 de ani, ce era însoțit de fratele său de 44 de ani și un nepot, care se aflau într-o autoutilitară, și doi frați, unul de 23 de ani și celălalt de 46 de ani, fiecare dintre aceştia conducând câte un autotren. După acest moment, toţi şoferii au oprit oprit autovehiculele, între ei izbucnind un conflict spontan.

Astfel, cei doi frați i-au reproșat celuilalt conducător auto faptul a efectuat o manevră de depășire necorespunzătoare în urma căruia au fost nevoiți să frâneze brusc autotrenurile în condiții de nesiguranță. Conflictul a degenerat, iar bărbatul de 45 de ani și fratele său de 44 de ani au aruncat cu pietre spre cele două autotrenuri spărgându-le parbrizul. În acel moment, bărbatul de 46 de ani care conducea un autotren a coborât şi l-a agresat fratele şoferului care conducea autoutilitara, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,distrugere” și ,,loviri sau alte violențe” ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava