Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Partidul Verde filiala judeţeană Suceava, doreşte ca sănătate românilor să fie tratată mai serios de către guvernul României. Anual mor mii de români din cauză că sistemul actual de sănătate este mult învechit, fără viziune şi coerenţă, cu o legislaţie bolnavă şi depăşită, cu lipsuri mari la capitolul „personal medical”, cu lefuri foarte mici, credem noi, cele mai mici din Europa. Toate acestea duce România, spre coada clasamentului în Europa , referitor la sănătate.
Este inadmisibl ca în România anului 2015 să ne mai moară copiii din simplul motiv că nu s-a reuşit la un spital oarecare să se facă o banală analiză a sângelui sau o simplă radiografie. Şi asta din prea mulă comodidate din partea personalului medical. Sau să plimbi un bolnav de la o unitate spitalicească la alta, până când acesta moare şi nimeni nu are nicio vină sau vreo responsabilitate.
Noi, verzii suceveni, cosiderăm că dacă politicienii români doresc ca sistemul de sănătate din România să fie similar cu cel din Germania sau Danemarca, se poate realiza în cel mai scurt timp. Vor adopta un nou pachet de legi în sănătate şi va actualiza sistemul de salarizare similar cu cel din Justiţie, iar atunci vei realiza un echilibru şi respect între un medic şi un judecător.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava