Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Scarlett Johansson și Romain Dauriac s-au logodit în august 2013, iar relația lor merge mai bine ca niciodată, potrivit showbizspy.com. ”Sunt foarte fericită. Este pretenul meu cel mai bun.”, a spus actrița în cadrul unui interviu acordat revistei People.

Cuplul nu se grăbește să înceapă pregătirile de nuntă. ”Este minunat să fii logodit și vreau să mă bucur de această perioadă.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Frumoasa actriţă în vârstă de 28 de ani a vorbit într-un interviu anterior despre gelozia care se mai iveşte într-un cuplu, despre viaţă şi despre cariera sa. “Nu ştiam şi nu credeam că sunt o persoană geloasă, până să-mi cunosc actualul iubit, logodnicul meu. Cred că, poate, în trecut, nu am avut o relaţie atât de profundă. Nu că nu mi-a păsat, doar că nu cred că m-a interesat atât de tare.”, a spus Scarlett, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava