Concert pascal
MOPAN Suceava

Anca Ţurcaşiu arată impecabil şi se simte la fel de bine după cum i se vede şi pe chip. Artista are o siluetă de invidiat, însă pentru acest lucru, trage din greu la sala de fitness. Vedeta şi-a reluat antrenamentele după o pauză de doi ani, timp în care nu a mai îmbrăcat echipamentul sportiv din cauza unei probleme de sănătate, potrivit click.ro.

Anca Ţurcaşiu are 45 de ani şi se simte ca o adolescentă. De fapt, chiar ea a mărturisit pentru Click! că traversează o perioadă foarte bună, poate cea mai bună din viaţa ei. „Am căzut pe scări în timpul unui spectacol şi mi-am fracturat degetul de la piciorul drept. A fost un accident care m-a ţinut departe de sport. Când am văzut că nu mai încăpeam în hainele de scenă şi că pusesem nişte kilograme am luat măsuri. Din această toamnă, am reînceput antrenamentele. Este prima oară când fac fitness şi antrenamentul este unul controlat, sub supravegherea unui instructor personal. Am apelat în premieră la un antrenor, iar rezultatele au început să se vadă. Am revenit la greutatea mea dintotdeauna. Sunt chiar mai slabă. Am 58 de kilograme. Mă simt foarte bine. Nu m-am simţit niciodată mai bine ca acum, nici la 25 de ani.”, a povestit pentru Click!, Anca Ţurcaşiu.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/secretele-ancai-turcasiu-nu-m-am-simtit-niciodata-mai-bine-ca-acum

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava