Concert pascal
MOPAN Suceava

Cuplul format din Will Smith, 51 de ani, și soția sa, Jada Pinkett, este unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood. De-a lungul timpului s-a vehiculat că cei doi s-au despărțit din cauza infidelității actorului, însă s-a dovedit că totul a fost doar un zvon. Recent, Jada a dezvăluit un episod neplăcut prin care a trecut familia sa în urmă cu câțiva ani. Jada a povestit că membrii familiei sale au fost interogați de un membru al Protecției Copilului după ce s-a vehiculat că fiica sa ar fi tratată în condiții inumane, notează click.ro.

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special „Întreabă-ne din nou”, despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul. Willow a declarat că fotografia era ca un frate pentru ea, însă Protecţia Copilului s-a autosesizat pentru a investiga dacă este tratată adecvat de părinții. Mai mult decât atât, cei de la Protecția Copilului primiseră o plângere potrivit căreia Willow ar fi fost înfometată de cei care ar fi trebuit să îi poarte de grijă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/secretul-familiei-smith-protectia-copilului-l-anchetat-pe-actor-pentru-ca-si-ar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava