Concert pascal
MOPAN Suceava

Willow Smith s-a alăturat vedetelor care încalcă regulile din industria muzicală și și-a lansat primul album din carieră, fără presă și fără niciun fel de promovare, informează contactmusic.com.

Fiica actorului Will Smith, în vârstă de 15 ani, s-a îndepărtat pentru o vreme de industria muzicală, pentru a se concentra asupra altor pasiuni ale sale, precum baletul şi moda, după succesul primului ei single, ‚Whip My Hair’, lansat în 2011, care i-a adus un contract cu Roc Nation, renumita casă de discuri a rapperului Jay Z.

Willow a revenit acum și nu oricum, ci cu un material discografic, ‚Ardipithecus’. Cântăreața, care a compus 14 din cele 15 piese ale albumului, a spus, potrivit sursei citate: „Ardipithecus Ramidus este denumirea ştiinţifică a primelor oase hominid care au fost găsite pe Pământ. Am dorit să-mi numesc astfel discul pentru că, în timp ce compuneam aceste piese, mă aflam într-o etapă de tranziţie. Căutam adânc în străfundurile inimii mele şi am găsit fragmente ale vechiului «eu» care spun anumite poveşti şi care, ulterior, au devenit versurile cântecelor mele.”

Willow Smitg nu este prima vedetă care îşi ia fanii prin surprindere, lansând un album fără niciun fel de promovare – Beyonce şi Miley Cyrus se află şi ele pe lista celebrităţilor care au lansat materiale discografice într-o manieră discretă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava