Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cum se menține în formă Shakira la aproape 46 de ani. Diva din Columbia arată impecabil, iar secretul ei constă într-o rutină de la care nu se abate. Din programul fostei iubite a lui Pique nu lipsesc trei exerciții prețioase, potrivit click.ro.

Anna Kaiser, fondatoarea și directoarea Anna Kaiser Studios, colaborează cu starul pop columbian încă de pe vremea când aceasta a filmat videoclipul She Wolf, în urmă cu un deceniu, scrie clickpentrufemei.

Cântăreața din Columbia nu ratează nicio ședință de fitness, care combină exercițiile cardio, dansul și mișcările care tonifică musculatura și o întăresc.

Kaiser a dezvăluit, într-un interviu oferit revistei Shape, secretele trupului superb al Shakirei. „E ca o tocilară și adoră să învețe tot ce se poate care să aibă vreo legătură cu știința”, susține Anna. „Îi place antrenamentul general, dar știe că nu poate să sară nici exercițiile cardio”, a declarat antrenoarea ei personală, care a ținut să adauge efectul pe care toate acele exerciții abdominale îl au asupra clientei sale. „Îi fac foame!”, spune experta, fără ezitare.

Citește articolul complet și vezi ce exerciții face Shakira, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/secretele-shakirei-trei-lucruri-pe-care-le-face-2236955.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava