Concert pascal
MOPAN Suceava

Selena Gomez se luptă, de ani buni, cu mai multe probleme de sănătate şi a trecut prin operaţii grele. Corpul artistei de 29 de ani a avut şi el de suferit, iar Selena s-a îngrăşat şi a slăbit, de-a lungul timpului, mai multe kilograme. Acum, solista a căpătat forme şi nu mai e extrem de slabă, ca în anii de debut, notează click.ro.

Selena Gomez a avut numeroase hopuri în viaţă, din cauza problemelor de sănătate. Solista suferă de Lupus şi a avut nevoie, în 2017, de un transplant de rinichi, urmează un tratament cu chimioterapie şi are hipertensiune arterială. Din cauza acestora, greutatea Selenei s-a modificat de-a lungul anilor.

„Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu”, a spus Selena Gomez, conform sursei citate.

În 2020, Selena Gomez a dezvăluit că suferă de încă o boală, de data asta una mentală. Solista a povestit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/selena-gomez-transformata-din-cauza-problemelor-411703.html#gal=S1WY8W_jqy&gal_i=10&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava