• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Se pare că între Selena Gomez și Orlando Bloom se înfiripă o relație de dragoste. Cântăreața/actrița și actorul au fost surprinși foarte apropiați unul de celălalt, pe 26 aprilie, la un concert, potrivit HollywoodLife. ”Selena părea foarte fericită. Se vedea că amândoi se simt de minune.”, a spus o sursă, potrivit showbizspy.com. Aceeași sursă a dezvăluit faptul că Selena și Orlando au plecat împreună de la concert. Selena Gomez ba are, ba nu are o relație cu Justin Bieber. Recent, un apropiat al vedetei a spus că aceasta s-a săturat de imaturitatea cântărețului și vrea o relație cu un bărbat mai în vârstă. ”Toată lumea îi tot amintește că a spus că vrea o relație de durată cu un bărbat mai în vârstă.”, a spus o sursă, potrivit ShowbizSpy.

Selena Gomez și Orlando Bloom, un cuplu?, 4.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (3 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava