MOPAN Suceava

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc  în  Suceava marți,  19 Ianuarie, la Camera de Comert si Industrie Suceava, strada Universității 15-17.

Seminarul durează  3 ore și va avea loc în două sesiuni, prima sesiune va începe de la ora 10:00 până la ora 13:00, iar a doua sesiune începe la ora 18.00 și se termină la ora 21.00, intrarea fiind gratuită.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de un an.

„Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ este la prima ediție în Suceava, însă se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară de mai bine de un an de zile, ajutând participanții să iși îmbunătățească vederea sau să iși stopeze creșterea dioptriilor.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro,  un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Flavius Țurcanu  are șase ani de experiență în acest domeniu și în ultima vreme susține o serie de seminarii gratuite prin toată țara pentru a ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 6 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina personală de facebook: https://www.facebook.com/FlaviusTurcanu.

Aici puteti vedea si una dintre emisiunile in care apare Flavius: https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg

În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum  se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar  alegându-se oraşul Suceava.

Acest eveniment este dedicat  atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava