Concert pascal
MOPAN Suceava

Sunteți interesat de automatizarea logisticii din fabrica dvs.?

Ce? Seminar online despre Apelul Deschis L4MS prin care puteți solicita finanțare nerambursabilă pentru automatizarea logisticii din interiorul fabricii dvs.

Cine? Ola Skalska, manager de proiect la Funding Box

Unde și cum? Online la adresa: https://global.gotomeeting.com/join/200899013 , prin înregistrarea în prealabil a dorinței la adresa: https://www.eventbrite.co.uk/e/webinar-on-the-2nd-open-call-of-l4ms-tickets-72866007189?aff=L4MS Seminarul online se va desfășura în limba engleză.

Când? 9 octombrie 2019 ora 12:00, ora României (ora 11:00, ora Bruxelles-ului)

De ce? L4MS organizează un seminar online (webinar) pentru a explica modalitățile în care puteți participa la Apelul Deschis L4MS, care oferă finanțare de până la 250.000 € per sub-proiect și servicii-suport în cadrul programului propriu de accelerare a afacerilor. D-na Ola Skalska va răspunde întrebărilor dvs. și va clarifica orice nelămuriri ați avea legate de participarea dvs. la Apelul Deschis L4MS pentru solicitarea de sub-finanțare din fonduri europene printr-unul dintre cele mai interesante proiecte de cercetare aplicată în domeniul logisticii intra-fabrică. Participați pentru a avea o imagine clară a pașilor de urmat și a descoperi potențiala dvs. contribuție la creșterea competitivității industriei europene din sectorul de producție propriu.

Participați pentru a afla cum ați putea deveni următoarea poveste de succes a industriei proprii sau a industriei românești, în general!

Despre vorbitor

D-na Ola Skalska este un manager de proiect cu multă experiență la Funding Box și este responsabilă pentru gestionarea apelului deschis L4MS și a procesului de evaluare a propunerilor de sub-proiecte (experimente pilot de aplicare a tehnologiilor propuse de proiectul de cercetare L4MS).

Despre L4MS

Scopul L4MS este reducerea cu de până la 10 ori a timpului și a costului de instalare a roboților mobili în întreprinderile mici și mijlocii. L4MS oferă virtualizarea completă (transpunerea completă în mediul virtual) a automatizării logisticii din fabrici cu OPIL (Open Platform for Innovations in Logistics / Platforma Deschisă pentru Inovație în Logistică) și un simulator 3D.

Puteți citi, în pregătirea participării la webinar, documentele orientative ale celui de-al doilea apel deschis L4MS (aflat în desfășurare până pe 30 noiembrie 2019), pentru a vă pregăti din timp întrebările, la: https://l4ms-open-call.fundingbox.com/pages/gfaȚ

Proiect finanțat de Programul cadru Orizont 2020 al Uniunii Europene, Contract de finanţare nr. 767642

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava