Concert pascal
MOPAN Suceava

James Franco a fost dat în judecată de foști studenți de-ai săi, care susțin că a predat cursuri de actorie doar pentru a se apropia de femei, potrivit contactmusic.com.

Starul și partenerii săi de la Studio 4 – care au deschis în 2014, dar au închis trei ani mai târziu – au fost dați în judecată de Sarah Tither-Kaplan și Toni Gaal. Potrivit contactmusic.com, cele două foste cursante au deschis procesul joi, la Curtea Superioară din Los Angeles. În documentele depuse, ele susţin că Franco şi partenerii lui au avut un comportament neadecvat faţă de femeile care veneau la cursuri.

Cursanţii plăteau 300 de dolari pe lună. Cele două femei susţin că erau intimidate şi privite ca obiecte sexuale şi că au aflat că cele care erau dornice să să se dezbrace în faţa lui Franco şi a prietenilor lui primeau un tratament special.

De asemenea, potrivit plângerii, Franco a ţinut un masterclass despre scenele de sex din filme. La audiţiile pentru acest atelier, elevii erau forţaţi să participe la activităţi sexuale care treceau dincolo de normele din industrie. Audiţiile erau înregistrate, iar Franco le revedea pentru a decide cine va participa la cursul respectiv, mai scrie sursa citată.

Avocatul cineastului, Michael Plonsker, a transmis că Franco va căuta să obţină despăgubiri din partea reclamantelor şi a avocatului lor pentru deschiderea acestui proces abuziv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava