Concert pascal
MOPAN Suceava

Vă era dor de Dan Diaconescu sau de OTV și nopțile lungi petrecute până la răsărit în fața micilor ecrane? Dezbaterile interminabile, presărate cu scandaluri sau alte picanterii mediatice, ar putea reveni, notează click.ro.

Ce-i drept, într-un format prudent, întrucât Dan Diaconescu are obligația juridică de a nu apărea în spațiul public, prin intermediul televiziunilor clasice, până în 2025.

Evoluția tehnologiei și avântul platformelor online cu conținut video i-a oferit acestuia oportunitatea de a reveni la vechea sa „dragoste”. Și ca să fie sigur, Dan Diaconescu pare să fie precaut. Acesta a postat un anunț pe contul său TikTok prin care declară că vrea să identifice un avatar! Practic, o persoană care să îi țină locul, Dan Diaconescu, probabil, urmând să se ocupe de culisele viitorului proiect. „Hei, ia fiți atenți! Fac un anunț important pentru țară. Având în vedere interdicția mea, caut un Dan Diaconescu tânăr, varianta masculină sau varianta feminină. Aștept selfie videourile voastre”, sună anunțul video lansat de legendarul om de televiziune, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/senzational-incredibil-dan-diaconescu-revine-640686.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava