• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De 1 Decembrie, Ziua României şi a Pro TV-ului, telespectatorii se întâlnesc din nou cu eroii serialului „La Bloc”. Echipa s-a reunit pentru un episod special, de sărbătoare, informează click.ro. La peste 10 ani de la prima caramida pusa in „La Bloc”, telespectatorii Pro Tv isi vor gasi o parte din indragitii „blocatari” in Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coada), Costel (Dragos Mostenescu) si Lili (Mariana Danescu) se vor prezenta ca fiind milionari romani fugiti de criza si nebunia din tara, adapostiti in linistea si splendoarea unui castel de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/la_bloc-pro_tv-episod_special-declaratii_0_1730226976.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003460079304 Lauri

    Culoarea albastra este lnumia uv. Adica linia dintre roz alba apare albastra. Acea culoare are ultra violet. desigur cu culorile verde si albastreu ( uitativa si la culorile computerului cu aceste 3 culori) se poate obtine toate culorile inclusiv albul si negrul. Adica chear si negrul tinut in lnumia zilei care uneori de la soare straluceste parca toate culorile si chear se spune si ultra violetul culoarea albastra. Desigur nu ne dam seama de putera lumini si culorei uv dar daca ne dam seama de cuvintel din biblie Lumina si adevarul este Dumnezeu si Isus. Noi avem lnumia dar nu avem adevarul. daca am vorbi si am vedea si adevarul o sa vedem puterea lui Dumnezeu cu care a facut totul. Desi el nu vrea ca noi sa lucram din greu cu aceste lumini culori avem totul pe pamant. vedeti cu ajutorul culorilor infrosul se trimite toate fara cabluri de la un aparat la altul chear si sunetul si curentul scrisu telefonia o avem cu ajutorul lumini de culori. chear si apa se face din verde limpede cu culoarea albastru uv adica dispar bacterile. Daca noi ne dam seama de aceasta puterea si ca toate bolile din corpul noastrul sunt toate nevazut de chi dcat cu microscopul sunt boli care cu ajutorul lumini albastre pot disparea din corp. chear si dinti se pot apbi cu culoare uv albastra adica isi primeste culoare de la inceput dinti eliminand bacterile. daca am sti adevarul desper aceste lnumia o sa ne scapam si de mrisul si am folosi zi de zi aceal lnumia la dinti. Apoi toate bolile durerile o sa dispara din corpul nostrul cu ajutorul lumini uv albastra dar nu numai din noi dar chear si din animale si plante. hartia si hainele la fel se poate albi cu acea lnumia isi primeste culoarea de la inceput. incercati si o sa va convinceti .viata vecinica

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava