MOPAN Suceava

Miley Cyrus și fostul baschetbalist Dennis Rodman sunt două dintre vedetele care se regăsesc în topul celebrităților cu cea mai proastă influență asupra publicului în 2013, top întocmit de revista amricană GQ, informează contactmusic.com.

Editorii acestei reviste au întocmit o listă cu 25 de staruri, pe care ei le-au considerat ‘dăunătoare’ pentru publicul general, notând că acest an ”a fost unul prost pentru grandomani incapabili.” Pe primul loc în acest top al rușinii s-a clasat fostul jucător de baschet Dennis Rodman, care a atras atenția publicului asupra sa, datorită controversatei sale prietenii cu liderul nord-corean Kim Jong Un. Paula Deen, regina bucătăriei sudice americane, s-a poziționat pe locul doi, ‘grație’ remarcilor rasiste controversate făcute vara aceasta, iar politicianul american Anthony Weiner a rotunjit topul trei, ‘mulțumită’ scandalului sexual în care a fost implicat.

Cântăreața Miley Cyrus, care a împlinit 21 de ani sâmbătă, se regăsește și ea în topul rușinii, pe locul șase, ‘datorită’ performanțelor controversate din ultimele luni. Editorii revistei au scris despre Cyrus, potrivit sursei citate: ”Miley a petrecut întregul an arătând cu degetul înspre ea (făcând referire la foam-finger-ul pe care la folosit la MTV VMA), lingând baroase și încercând, practic, orice strategie pentru a atrage atenția asupra ei. Ceea ce este trist, e faptul că i-a mers.”

Printre vedetele care se mai regăsesc în acest top se află Will Smith și familia sa, Justin Bieber, Ryan Reynolds și președintele Statelor Unite, Barack Obama (pe locul 17).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava