Concert pascal
MOPAN Suceava

Serialul „The Crown”, scris și regizat de Peter Morgan și Left Bank Pictures s-a bucurat de un succes răsunător pe deja celebra platformă Netflix. Timp de mai multe săptămâni, a ocupat locul 1 în topul preferințelor utilizatorilor și a luat amploare imediat după moartea Reginei Elisabeta, notează click.ro.

Producția a fost inspirată din filmul „The Queen”, dar și din piesa „The Audience”, ambele aparținând celebrului Peter Morgan. Detaliile legate de domnia Reginei Elisabeta a II-a se pare că i-au cucerit iremediabil pe telespectatorii care au urmărit, cu sufletul la gură, fiecare sezon în parte. Se spune că orice minune ține numai 3 zile. Aici a ținut mai mult, însă deja a apărut o nouă producție care i-a fascinat pe utilizatorii Netflix.

Potrivit specialiștilor, producțiile horror apărute pe Netflix fie sub formă de serial sau film s-au bucurat întotdeauna de succes. Acest lucru s-a aplicat și în cazul serialului „1899”, proaspăt introdus pe platformă, potrivit sursei citate.

Acesta a fost lansat pe data de 17 noiembrie și îi are în prim plan pe pasagerii unei nave de imigranți, prinși într-un adevărat mister, pe mare. Fiecare pasager în parte vorbește o altă limbă și niciunul nu înțelege ce vrea, de fapt, celălalt. Misterul plutește la orice pas și încep să se petreacă fel și fel de evenimente cu tentă paranormală.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/serialul-the-crown-detronat-pe-netflix-2222731.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava