Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira (47 de ani) pare să aibă o afinitate pentru bărbații mai tineri decât ea. Cântăreața de origine columbiană a trecut în sfârșit peste despărțirea de Gerard Piqué (37 de ani), alături de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Emily in Paris”, notează click.ro.

Shakira a pus ochii pe tânărul actor pe platourile de filmare, în luna februarie. El a apărut în videoclipul piesei „Punteria”, la bustul gol, și a avut mai multe scene intime cu artista. Încă de pe atunci, chimia dintre ei a fost evidentă și fanii au început să speculeze că se plac. Săptămâna trecută, Shakira și Lucien au fost surprinși de fotoreporterii americani ieșind dintr-un restaurant din New York. Acum, apropiații cântăreței au confirmat că cei doi sunt într-o relație, potrivit tabloidului Daily Mail. Este prima relație mai serioasă a Shakirei, după ce în 2022 s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

„Shakira este disperată să se îndrăgostească – dar prietenii ei sunt îngrijorați, pentru că Lucien a urcat încet pe scara celebrității datorită femeilor cu care a avut o relație, care erau toate mai puțin cunoscute decât Shakira”, a declarat o sursă apropiată de artista columbiană, conform click.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-si-a-tras-iubit-tinerel-cine-este-2352344.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava