Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira își retrage remarcile pe care le-a făcut la adresa lui Gerard Pique, insistând că glumea atunci când a spus că iubitul ei nu o lasă să facă videoclipuri împreună cu bărbați.

Frumoasa cântăreață columbiană a scris pe contul ei de Facebook, potrivit contactmusic.com: ”Am spus recent în câteva interviuri că iubitul meu este foarte posesiv. Ca să fie clar, să știți că glumeam, dar văd că unele persoane din presă au luat foarte în serios ceea ce am spus eu! Realitatea este că avem o relație foarte frumoasă, bazată pe încredere reciprocă, iar gelozia nu a fost niciodată o problemă. Data viitoare promit să am grijă când îmi folosesc simțul umorului, pentru că văd că poate fi foarte ușor interpretat!”

Recent, Shakira a declarat că Gerard este un iubit foarte posesiv. ”Este foarte posesiv și, din moment ce nu mă mai lasă să fac videoclipuri cu bărbați, ei bine, va trebui să le fac cu femei. Este mai mult decât implicat în relația noastră, așa că nu mai pot face videouri așa cum obișnuiam. Nici nu se mai pune problema – lucru care, apropo, îmi place. Îmi place că are grijă de ceea ce este a lui și că mă apreciază, într-un mod în care singura persoană pe care ar lăsa-o vreodată să-mi mângâie șoldurile ar fi Rihanna”, a spus Shakira, potrivit sursei citate.

Shakira și Gerard Pique au împreună un băiețel, pe Milan, în vârstă de un an și trei luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava