Concert pascal
MOPAN Suceava

Continuă să curgă informațiile surprinzătoare, după ce Shakira și Pique au anunțat că se despart. Un jurnalist spaniol oferă dezvăluiri inedite din relația celor două vedete. Cuplul se pare că avea o înțelegere secretă, iar despărțirea nu are legătură cu „infidelitatea în cazul lor”, potrivit click.ro.

Celebra cântăreță a emis, pe 4 iunie 2022, un scurt comunicat, în care anunța despărțirea de fotbalistul Barcelonei, după ce presa din Spania a susținut că acesta ar fi înșelat-o. Dar lucrurile se pare ca nu stau chiar atât de simplu.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira.”, a afirmat jurnalistul Jose Antonio Aviles, citat de Marca, conform sursei citate.

Jurnalistul spaniol susține că în urmă cu 3 ani, pandemia a creat „noi probleme și ceva s-a întâmplat”. Ei bine, se pare că Shakira și Pique ar fi bătut palma atunci să aibă o „relație deschisă” în care fiecare umblă cu cine vrea.

Dezvăluirile făcute de jurnalistul spaniol sunt tulburătoare. Nimeni nu ar fi anticipat că celebrul cuplu ar putea avea un astfel de acord. Shakira și Gerard Pique au fost împreună 12 ani. Împreună au doi copii, Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shakira-si-pique-rasturnare-de-situatie-637721.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava