Concert pascal
MOPAN Suceava

Shannen Doherty (52 de ani) a făcut un anunț sfâșietor! Diagnosticată cu cancer la sân în fază terminală, actrița a spus că boala s-a răspândit la creier, potrivit click.ro. Starul din „Beverly Hills, 90210”, a publicat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care le arată fanilor săi tratamentul prin care trece.

„În ianuarie, tomografia comoputerizată (CT) a arătat metastaze în creierul meu. Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă şi s-au întâmplat multe în viaţa mea. Aşa arată cancerul. Am noroc că am parte de doctori buni”, a explicat Shannen Doherty, potrivit sursei citate.

Actrița a aflat că are cancer la sân în 2015, când a suferit o mastectomie și a făcut chimioterapie și radioterapie, boala intrând în remisie în 2017. Din păcate, în 2020 a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, de data aceasta în stadiu terminal. Pentru că acum are metastaze la creier, speranța de viață în astfel de cazuri e de maxim cinci ani, conform specialiștilor.

Sursa foto: Facebook

Mai multe detalii și VIDEO, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shannen-doherty-vesti-sfasietoare-cancerul-a-2273861.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava