Concert pascal
MOPAN Suceava

Au trecut şase ani de la moartea Mădălinei Manole, dar părinţii ei nu se pot împăca cu gândul că şi-au pierdut fiica. Ion şi Eugenia Manole îl consideră principal vinovat pe Petru Mircea, iar recent au făcut o serie de declaraţii dure la adresa Silviei Dumitrescu. Tatăl Mădălinei a consideră şi pe artistă responsabilă pentru moartea fiicei sale şi i-a aruncat cuvinte grele, potrivit click.ro.

Ion Manole susţine că Silvia Dumitrescu ştia că Mădălina avea de gând să se sinucidă şi că nu a făcut nimic pentru a o opri. Mai mult, bărbatul a declarat că are probe pentru a demonstra că artista este responsabilă. Ion Manole s-a arătat nemulţumit de faptul că Silvia susţine că a fost prietenă intimă cu Mădălina în anii dinaintea morţii acesteia, mai ales că lucrurile nu au stat aşa în restul anilor de carieră ai „fetei cu părul de foc”. Mai mult, bărbatul a povestit că a fost dezamăgit de felul în care a apărut Silvia Dumitrescu la înmormântarea Mădălinei şi că artista trebuie să se pregătească de proces, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi ce  declarat Ion Manole, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/silvia-dumitrescu-stia-ca-madalina-manole-voia-sa-se-sinucida-acuzatii-grave-aduse

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava