Concert pascal
MOPAN Suceava

Greu pentru o pofticioasă ca Silvia Lăuneanu la New York, un oraş atât de ofertant din punct de vedere culinar, care a „adoptat-o” şi pe ea, de la începutul acestui an. Cântăreaţa din fosta trupă „De La Vegas” s-a angajat ca instructor de fitness la cea mai mare sală de sport din Manhattan şi, prin urmare, trebuie să se menţină suplă. De multe ori, însă, cedează ispitelor, conform click.ro.

„Sunt o bănăţeancă gurmandă. Dacă îmi dai o cutie cu prăjituri pe mână, nu mă las până nu o termin. Încerc eu să mănânc sănătos, dar mai şi scap ca un purcel în păpuşoi”, spune, râzând, Silvia Lăuneanu. Din fericire, îşi permite să mănânce după pofta inimii pentru că şi arde la sala de sport mult mai multe calorii decât ardem noi, oamenii „obişnuiţi”. Aşa a fost dintotdeauna şi nu s-a schimbat prea mult de când s-a mutat la New York. A fost surprinsă să observe că americanii sunt destul de preocupaţi de alimentaţia sănătoasă şi oferta culinară este variată, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/silvia-launeanu-la-new-york-am-descoperit-un-rai-culinar

Sursa foto: www.faceboock.com

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava