Concert pascal
MOPAN Suceava

Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea online, Fiță cu Adiță, unde a facut dezvăluiri cutremurătoare despre soarta tristă cu care s-a confruntat, atunci când era tânăr și a suferit un accident cumplit, iar la scurt timp a murit și prima sa soție, notează click.ro.

Prigoană s-a născut într-o familie de condiție modestă și de tânăr a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat. Colegii săi au chemat salvarea, însă nici măcar personalul medical nu avea curajulsă-i taie tendonul. Prigoană a povestit cum și-a tăiat singur tendonul. ,,Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul. Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul.”, a dezvăluit Prigoană la emisiunea online, Fiță cu Adiță, conform sursei citate.

Prigoană a spus că dacă nu ar fi suferit acest accident cumplit, ce nu i-a mai permis să presteze muncă fizică, ar fi rămas în continuare mecanic și nu ar fi devenit politician și afacerist.

La câțiva ani după accidentul dificil pe care l-a suferit, Prigoană a avut parte de o mare tragedie care l-a marcat pe viață, prima sa soție, cu care avea doi copii, a încetat din viață în urma unei boli incurabile.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/silviu-prigoana-638450.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava