MOPAN Suceava

Celebra creatoare de modă Vivienne Westwood, în vârstă de 81 de ani, a iscat controverse pe Instagram, în urma unui filmuleț de promovare ceva mai…neobișnuit, notează click.ro.

Recent, pe pagina oficială a casei de modă, apare un scurt clip de promovare, în care un model cu picioare lungi care abia încap în cadru pozează dezinvoltă alături de două doamne ce par la prima vedere a fi alese în mod întâmplător de pe stradă. Una dintre acestea, mai în vârstă, poartă un halat și o pereche de papuci, în timp ce cealaltă doamnă este îmbrăcată casual. Între cele două, modelul apare purtând o ținută chic, accesorizată cu cercei supradimensionați și tocuri, pregătită parcă pentru un pictorial sau o defilare pe catwalk. La finalul filmulețului, în momentul în care fotomodelul se întoarce cu spatele la cameră, ținuta îi lasă însă la vedere posteriorul fără lenjerie intimă, printr-o crăpătură generoasă. Doamnele respective râd și…cam atât și cu video-ul!

Așa cum era de așteptat, internauții s-au întrebat, mai în glumă, mai în serios: ce naiba a fost asta?!

Citește mai multe și vezi VIDEO și FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/celebra-creatoare-de-moda-vivienne-westwood-cel-638300.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava