Concert pascal
MOPAN Suceava

La Campionii Digi Sport, telespectatorii pot urmări interviuri în exclusivitate cu marii sportivi români, în fiecare zi, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1. Simona Amânar, Mihai Covaliu, Marian Simion, Artemon Apostu-Efremov, Andreea Răducan și Cătălin Moroșanu sunt numele importante care au acceptat să vorbească în această perioadă cu jurnaliștii Digi Sport Gabriel Morariu, Costi Prună și Radu Naum despre ce fac în izolare și cum văd viitorul sportului în România.

Ieri, Digi Sport a transmis o ediție specială a emisiunii, pe care a dedicat-o aniversării Mihaelei Buzărnescu. Sportiva și-a sărbătorit ziua de naștere chiar ieri, în izolare, și a povestit cum și-a petrecut în anii trecuți, în circuit, aniversarea în Spania, Cehia, Turcia sau Statele Unite. De asemenea, Mihaela a vorbit despre cum arată programul unei zile departe de turnee și și-a amintit despre primele meciuri de la junioare, când a pierdut cu 0-6, 0-6 și a plâns toată ziua. Miki a spus că, deși sunt multe contradicții între jucătoare legate de prezența spectatorilor la meciuri, ea și-ar dori să înceapă cât mai repede competițiile, chiar și fără susținători în tribune.

Azi, de la ora 21:00, pe Digi Sport 1, Simona Amânar, multiplă campioană mondială și olimpică la gimnastică, vorbește despre cum se descurcă acasă, cu trei copii și cât de mult își dorește să se întoarcă la Universitate, să reia cursurile cu studenții.

Miercuri, Mihai Covaliu, campion mondial și olimpic la scrimă, spune că în aceste două luni a stat mai mult cu familia și că i-a prins bine acest lucru, dar că tuturor le va fi greu după aceată pauză mare să revină la antrenamentele pentru campionat.

Joi, pugilistul Marian Simion, campion mondial și vicecampion olimpic, povestește cum a văzut aceste două luni de stare de urgență din poziția de polițist. Acesta spune că oamenii de peste 35 de ani îl mai recunosc pe stradă sau la secția de poliție. Nu a lăsat boxul în urmă, ba chiar spune că are un favorit la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pe Cosmin Gârleanu, despre care crede că are toate șansele să ia o medalie.

Vineri, tot de la ora 21:30, pe Digi Sport 1, Artemon Apostu-Efremov, antrenor din echipa Simonei Halep, vorbește despre cum comunică acum cu sportiva noastră, cum au loc antrenamentele și despre motivul pentru care s-au amuzat recent de Darren Cahill.

Sâmbătă, Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială, va povesti despre motivele demisiei sale de la Federația Română de Gimnastică și cât de greu îi este acasă, cu doi copii mici, în această perioadă.

Duminică, la Digi Sport 1 vine Cătălin Moroșanu, care va spune ce se va întâmpla cu duelul cu Daniel Ghiță, cât de mult în afectează statul în casă și de ce s-a îngrășat 15 kilograme în aceste două luni.

Luni, 4 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Mihaela Buzărnescu, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Marți, 5 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Simona Amânar, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Miercuri, 6 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Mihai Covaliu, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Joi, 7 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Marian Simion, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Vineri, 8 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Artemon  Apostu-Efremov, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Sâmbătă, 9 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Andreea Răducan, Digi Sport 1, de la ora 21:30
Duminică, 10 mai – CAMPIONII DIGI SPORT – Interviu Cătălin Moroșanu, Digi Sport 1, de la ora 21:30

Telespectatorii Digi Sport au acces la cele mai urmărite competiții sportive din România și internaționale. Alături de Liga 1, Liga 2 și Cupa României, posturile de televiziune Digi Sport transmit importante competiții fotbalistice europene, UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, cupele europene, campionatele mondiale și continentale de handbal și MotoGP.

De asemenea, Digi Sport difuzează, în exclusivitate, în fiecare an, până în 2023, câte 50 de turnee WTA, în care, printre protagoniste, evoluează și sportivele românce. Televiziunile Digi Sport 1, 2, 3, 4 și site-ul digisport.ro fac parte din grupul Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține televiziunea de știri Digi24, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, postul Film Now (pay-tv), televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio Pro FM, Digi FM și Dance FM.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava