• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Simona Gherghe (39 de ani), îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, și-a luat rămas bun de la public și de la colegii de platou pentru că urmează să intre în conediul prenatal, informează click.ro.

Pe 31 martie, prezentatoarea a susținut ultima sa emisie „Acces Direct”, urmând să se retragă de pe micul ecran pentru o perioadă ceva mai lungă, după cum a afirmat chiar ea. În ciuda faptului că pe tot parcursul emisiunii a încercat să-și ascundă trăirile interioare, la final, Simona nu și-a mai putut ascunde emoțiile, iar ochii ei au lăcrimat atunci când colegii de platou i-au oferit un tort pe care scria „Te iubim”, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/simona-gherghe-coplesita-de-emotii-la-ultima-ei-emisie-acces-direct

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava