Concert pascal
MOPAN Suceava

Simona Gherghe și-a exprimat revolta față de războiul din Ucraina, iar vedeta s-a declarat copleșită și îngrozită de cruzimea rușilor și de atrocitățile comise de trupele lui Vladimir Putin, notează click.ro.

Prezentatoarea TV a publicat un mesaj copleșitor pe rețelele de socializare despre războiul din Ucraina și s-a arătat cu adevărat înspăimântată de cumplita tragedie care s-a abătut asupra poporului ucrainean. Vedeta a mai dezvăluit că tot ceea ce se întâmplă cu poporul ucrainean a avut un impact psihic și emoțional major asupra ei și a mărturisit că se află într-o stare de profundă tristețe, de ceva vreme din cauza războiului. „Sunt foarte marcată de imaginile pe care le-am văzut din Ucraina și de realitate absolut îngrozitoare care se întâmplă la câteva sute de km de România. Sun revoltată. Mi se pare că nu-i ajutăm suficient pe acești oameni din Ucraina, Este absolut îngrozitor și îmi este farte teamă. De abia acum mi-e teamă. Mi-e totul clar acum, rușii nu au limită, sunt niște barbari. (…) Nu putem să ne facem că nu vedem aceste lucruri. Mă rog pentru cei din Ucraina, cât și pentru noi, să fie pace. Realmente sunt marcată, mă simt îngrozitor. În starea asta sunt de ore bune. Mă scuzați. (….)”, a declarat Simona Gherghe pe contul ei de Instagram, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/simona-gherghe-mesaj-coplesitor-ucraina-513170.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava