• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Delgaz Grid a comunicat că peste 200 de electricieni și ingineri din domeniul exploatării stațiilor de transformare a energiei electrice își vor îmbunătăți performanțele profesionale cu ajutorul unui sistem de pregătire în realitatea virtuală. Echipamentul valorează 100.000 de euro și a fost pus la dispoziţia Centrului de Educaţie Profesională în domeniul Electricitate de la Suceava al companiei. Cursanţii exersează, în mediul virtual, o serie de manevre pe care ulterior le vor executa în activitatea curentă, în mediul real, din staţiile electrice de transformare. Personalul tehnic are posibilitatea de a executa, fără riscuri, manevre în cadrul unei staţii de transformare virtuale, ceea ce îl va ajuta să obţină deprinderile şi cunoştinţele necesare operării/manevrării echipamentelor în condiţii de siguranţă. Toate sesiunile de pregătire se realizează sub îndrumarea unor instructori cu vastă experienţă în domeniul energetic. Astfel, electricienii Delgaz Grid vor fi capabili să facă faţă oricăror situaţii apărute în activitatea curentă, fară riscuri, atît pentru ei sau pentru clienţi, cît şi pentru instalaţiile şi echipamentele pe care le exploatează.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava