Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că în cursul anului trecut nu mai puțin de 653 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului și duși în adăpostul de pe strada Energeticianului. Lucian Harșovschi a arătat că numărul acestora a fost foarte mare, având în vedere că municipalitatea își dorește reducerea acestor cazuri la zero și a creat posibilitatea de a duce animalele direct în adăpost și de a nu le mai abandona pe străzi.

„Majoritatea animalelor vin din afara municipiului Suceava, de aceea menționez că atât animalele din municipiu, cât și cele din localitățile limitrofe pot fi duse la adăpost. Iar acolo, datorită colaborării pe care o avem cu Asociația Pro Animals Tina, animalele sunt îngrijite, vaccinate, deparazitate și, pe cât posibil, adoptate”, a spus Harșovschi, care a adăugat că anul trecut au fost adoptați 594 de câini.  El a mai precizat că în ceea ce privește sterilizarea, au fost făcute demersurile necesare pentru a colabora cu asociațiile de profil în vederea înfăptuirii acțiunilor de sterilizare.

Viceprimarul Sucevei a mai declarat că anul 2022 vine cu un sistem de supraveghere video la adăpost, pentru a înlătura astfel suspiciunea că animalele ajung înapoi pe străzi.

„Nu mai abandonați animalele! Faceți un bine lor, dar și comunității, odată duse în adăpost, acestea nu vor mai fi chinuite pe străzi, iar sucevenii nu vor mai fi deranjați de prezența lor în oraș”, a transmis Lucian Harșovschi.

Sistem de supraveghere video la adăpostul de animale din Suceava. Harșovschi îi îndeamnă pe suceveni să nu mai abandoneze câinii pe străzi, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava