Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a făcut public un caz cel puţin ciudat surprins de o cameră montată într-o scară de bloc din municipiul Suceava. Un tânăr intră în scara unui bloc, se duce direct la recipientul în care se află dezinfectant pentru mâini, îşi toarnă în palmă dezinfectantul după care se pare că îl miroase sau chiar că îl bea. După câteva secunde tânărul se întoarce şi fură recipientul în care se află dezinfectantul  pentru mâini. Lucian Harşovschi a făcut un apel la cei care îl recunosc pe individ să facă public numele lui. Totul s-a întîmplat într-o scară de bloc de Strada celulozei nr. 3, Bl 16, sc f, din municipiul Suceava.

„Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a scris Lucian Harşovschi pe pagina sa de Facebook.

Într-o scară de bloc din municipiul Suceava…Un tânăr a sustras dozatorul cu dezinfectant nu înainte de a testa soluția

Într-o scară de bloc din municipiul Suceava…Un tânăr a sustras dozatorul cu dezinfectant nu înainte de a testa soluția

Gepostet von Suceava News Online am Sonntag, 26. April 2020

Un tânăr gustă sau prizează din dezinfectantul dintr-o scară de bloc din Suceava, după care fură recipientul (VIDEO), 5.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava