Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru, cunoscutul prezentator TV, deschide ușile vieții personale și dezvăluie cum se implică în educația copiilor săi, Dara și Bogdan, într-un interviu acordat Revistei VIVA! Întrebat despre asemănarea dintre el și copiii săi la nivel de caracter, Dan Negru a spus că există niște locuri ascunse în inimă pe care le-a descoperit abia atunci când a devenit părinte, notează click.ro: „Sunt niște locuri ascunse în inimă despre care nu știam că există până când nu i-am avut pe Dara și Bogdan”.

Despre provocările adolescenței prin care trece fiica sa, Dara, și fiul său Bogdan, Negru afirmă că nu crede în provocări, deoarece această idee îi îndeamnă pe oameni la război. El are încredere în bunătatea lor și în faptul că le-a transmis aceste valori încă din primii ani de viață.

În legătură cu provocările contemporane precum political correctness-ul, bullying-ul și consumul de droguri în rândul tinerilor, Negru consideră că fiecare generație are propriile sale provocări. El accentuează importanța alegerilor personale și libertatea de a găsi calea bună, afirmând că generația actuală este mai liberă și mai conștientă de alegerile pe care le poate face în viață, potrivit sursei citate.

Una dintre metodele prin care Dan Negru își învață copiii despre valoarea muncii este să le ofere oportunitatea de a câștiga bani prin muncă. Fiica sa, Dara, lucrează deja la vârsta de 13 ani în cabinetul stomatologic al mamei sale, iar Negru subliniază importanța învățăturii că totul în viață se obține prin muncă.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-negru-despre-sistemul-de-educatie-din-2323809.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava