Concert pascal
MOPAN Suceava

Au început să circule zvonuri despre o presupusă infidelitate comisă de Prințul William față de Kate Middleton în urmă cu câțiva ani. Controversa continuă, deoarece acum se presupune că fiul cel mare al lui Lady Di ar fi avut o fiică în secret cu amanta sa Rose Hanbury,  (39 de ani), Marchiză de Cholmondeley. Pe micuță o cheamă Lady Iris Marina, notează click.ro.

Cu toate acestea, acea iluzie a început să se estompeze după ce Harry a dezvăluit că fratele său i-a fost infidel Prințesei de Wales cu Rose Hanbury, dezlănțuind o serie de zvonuri care au rănit monarhia, precum faptul că primul născut al regelui Carol al III-lea ar avea o fiică numită Lady Iris Marina împreună cu amanta sa. Micuța se pare că are deja 7 ani.

Potrivit „ShowBiz Corner”, Rose Hanbury ar fi avut o fiică la sfârșitul anului 2015, când era iubita prințului William, subliniind că în 2014 cei doi au început să aibă o presupusă legătură amoroasă, conform sursei citate. Cu toate acestea, fetița care acum este în vârstă de 7 ani și o cheamă Lady Iris Marina poartă numele de familie al marchizului David de Cholmondeley, deși s-a speculat mult că ar putea fi un prim născut secret al moștenitorului coroanei.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/soc-la-casa-regala-printul-william-ar-avea-o-2330709.htm

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava