Concert pascal
MOPAN Suceava

Cunoscuta cântăreață Daniela Gyorfi a trecut prin cele mai dureroase clipe prin care poate trece o mamă, după ce fetița ei a fost victima violenței fizice. Maria (12 ani) a fost bătută de două colege de-ale sale, în instituția de învățământ pe care o frecventa, potrivit click.ro.

Daniela Gyorfi și George Tal sunt împreună de mai bine de 15 ani și împreună au o fiică, pe Maria. Din păcate, micuța a fost victima bullying-ului, când două colege au bătut-o, iar o altă situație asemănătoare a fost atunci când colegii ei au împins-o, încât a căzut și și-a spart capul.

În urma evenimentelor traumatizante de care Maria a avut parte, mama sa a luat decizia de a o muta la o altă școală. „A avut două eleve care i-au creat mari probleme. Au bătut-o, pe mine mă făceau în toate felurile. Până nu am venit la școală ca o leoaică, nu s-a potolit treaba. Patru ani de zile erau pe ea grămadă și nu a mai suportat. În clasa IV-a la început, la ora de sport s-au jucat și a căzut, împinsă, și și-a spart capul. A fost luată și dusă la spital. Copiii râdeau.”, a declarat Daniela Gyorfi, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/soc-total-pentru-daniela-gyorfi-fiica-ei-a-fost-2272275.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava