Concert pascal
MOPAN Suceava

Maurice Munteanu (45 de ani) a fost și el ținta unui atacat din partea Danei Budeanu (43 de ani). După ce creatoarea de modă a publicat, în mediul online, un mesaj ironic, în stilul său caracteristic, la adresa juratului de la „Bravo, ai stil!”, Maurice a reacționat și a făcut-o praf din doar câteva cuvinte, notează click.ro.

Atacat de Dana Budeanu (43 de ani) în mediul online, Maurice Munteanu (45 de ani) a avut o reacție scurtă și fermă când a fost întrebat cum răspunde acuzațiilor pe care i le-a adus, de curând, cunoscuta creatoare de modă. Care a fost mesajul divei, pentru juratul „Bravo, ai stil!”, de la care a început războiul?!

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!”, a transmis Dana Budeanu pe rețelele de socializare, jignindu-l pe Maurice, potrivit sursei citate.

Prezent la Gala Elle 2023, juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” a avut o reacție care ar putea să o doară pe creatoarea de modă mai mult decât orice declarație amplă pe care ar face-o despre ea: a preferat, pur și simplu, să nu facă un comentariu legat de cuvintele ofensatoare, ci să o ignore: „Nu cunosc personajul. Nu mă interesează”, a declarat acesta.

Sursa foto: Facebook

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razboi-total-intre-dana-budeanu-si-maurice-2272169.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava