MOPAN Suceava

Clienţii Iulius Mall Suceava care doresc să îşi reamenajeze locuinţa au la dispoziţie showroomul Ceramica Stil, deschis la etaj, care le oferă soluţii moderne pentru un ambient elegant. Pentru cei care vor să dea o nouă culoare locuinţei sau vor să o rearanjeze conform noilor tendinţe, Ceramica Stil este locul în care vor găsi ceea ce îşi doresc. Fie că vor un design în culori îndrăzneţe, un mobilier de baie la modă sau detalii care să pună în valoare spaţiul disponibil, specialiştii Ceramica Stil sunt pregătiţi să vină în întâmpinarea clienţilor cu idei unice şi materiale de cea mai bună calitate.

În noul showroom din Iulius Mall, sucevenii pot alege dintr-o diversitate de modele de gresie şi faianţă, în nuanţe, dimensiuni şi texturi variate, aduse exclusiv din Spania. Ceramica Stil este importator direct, materialele fiind selectate de la producători renumiţi în domeniu şi la preţuri avantajoase. Pentru că se pune accent pe calitate şi pe adaptarea la noile trenduri în amenajare, în portofoliul de produse comercializate în showroom se regăsesc şi numeroase modele de plăci de gresie şi faianţă decorative, cu motive florale, geometrice, peisaje şi alte detalii, care răspund oricăror preferinţe.

Ceramica Stil le oferă clienţilor soluţii complete pentru amenajarea optimă a băii, punând la dispoziţia acestora şi mobilier produs în Polonia. Iar cei care sunt în căutarea parchetului pentru locuinţă, aici vor găsi modele de calitate germană. În plus, în mod gratuit, specialiştii Ceramica Stil realizează simulări tridimensionale personalizate pentru fiecare client, asigurând consiliere în alegerea materialelor necesare şi transportul la domiciliu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava