Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, participă în aceste zile la Budapesta, la întâlnirea transnațională care marchează finalul fazei de dezvoltare a proiectului „Health&Greenspace”, în care municipiul Suceava este partener cu orașele: Espoo (Finlanda), Santa Pola (Spania), Breda (Olanda), Messina (Italia), Tartu (Estonia), Limerick (Irlanda), Poznan (Polonia) și Budapesta (Ungaria). ”Proiectul presupune planificarea și gestionarea responsabilă a zonelor urbane verzi și este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de cooperare teritorială URBACT III.

Faza de dezvoltare a proiectului a presupus vizite din partea experților desemnați de program în fiecare oraș, culegere de informații și pregătirea documentației pentru faza de implementare, care va dura 24 de luni și va debuta în luna mai a acestui an. Astfel, vom identifica și implementa cele mai bune soluții pentru diversificarea activităților din zona de agrement Tătărași, precum și pregătirea de acțiuni care vor contribui la revitalizarea și redarea funcționalității parcului Șipote, atunci când acesta va trece în proprietatea municipiului Suceava”,a  explicat Harșovschi.

„<La ceilalți e mai bine!> De foarte multe ori ne confruntăm cu această afirmație. Tocmai din acest motiv dar și pentru că ne dorim ca Suceava să fie asemenea orașelor mari, căutam să preluăm din experiența acestora pentru a contribui la dezvoltarea orașului nostru”, a mai adăugat viceprimarul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava