Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația Șomuz Fălticeni a terminat stagiul de pregătire din Ardeal cu un joc test pe terenul sintetic din comuna clujeană Iclod, în compania formației de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare, care activează în Seria a X-a. După ce până la pauză nu s-a înscris niciun gol, fălticenenii au punctat de două ori în prtea secundă prin camerunezul Tchassen, din pasa lui Camara și Forizs, după un corner executat de Chiseliță, ardelenii reușind și ei golul de onoare, scorul final fiind 2-1.

Șomuz Fălticeni a început meciul în alcătuirea: Chindriş – Njindja, Forizs, Toukam, Chisăliţă, Polifron, Săhlean, Tănăsoiu, Balde, Joao Claudio, Enciu. Au mai intrat: Pascal – Camara, Julei, Paşcu, Cazacu, Nistor și Tchassen.

La Progresul Șomcuta Mare a evoluat şi atacantul Cătălin Tutuţă, jucător care în turul campionatului a evoluat pentru gruparea fălticeneană.

Șomuz Fălticeni a disputat în intersezon 10 meciuri amicale, înregistrând cinci victorii, un egal și patru înfrângeri: 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botoșani U19, 4-1 cu Viitorul Cluj, 4-0 cu Universitatea Cluj U19 și 2-1 cu Progresul Șomcuta Mare, 1-1 cu Bucovina Rădăuți, respectiv 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 0-5 cu Petrolul.
Gruparea fălticeneană va începe campionatul Ligii a III-a pe data de 13 martie, în deplasare, cu Sporting Vaslui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava