Concert pascal
MOPAN Suceava

Vestea că Benone Sinulescu este în stare gravă, după ce joi, 8 iulie, a fost găsit inconștient în casă, a căzut ca un trăsnet. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a fost cel care a făcut anunțul, susținând că soția acestuia a ales să-l ducă pe nea Beni la un centru de îngrijiri paleative de lângă Arad, în loc să-l trimită de urgență la un spital de specialitate. Elena Sinulescu a răspuns acuzațiilor și a povestit cum s-au petrecut cu adevărat lucrurile, potrivit click.ro.

„Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu. Totuși, situația impune câteva precizări. În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar. A efectuat analize medicale, inclusiv computer tomograf, și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată. În dimineața zilei de joi, 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate”, și-a început povestea Elena Sinulescu, într-o postare pe pagina de Facebook a soțului ei, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-lui-benone-primele-explicatii-legate-de-starea-artistului-fostul-impresar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava