CRaciun in Bucovina 2019

De când a rămas însărcinată, în anul 2011, Irina Fodor (29 de ani), soția lui Răzvan Fodor (43 de ani), are probleme grave cu memoria și așteaptă soluții pentru a-și reveni. Mai în glumă, mai în serios, Irina Fodor a mărturisit totul pe blog, relatând situații în care problemele cu memoria au pus-o adesea în încurcătură, potrivit click.ro.

Irina și Răzvan Fodor au o fetiță de 8 ani, iar într-un an micuța a rămas fără jeleurile primite în dar de ziua ei din cauza problemelor a mamei. „Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, a spus Irina Fodor, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/sotia-lui-razvan-fodor-socheaza-pierderile-de-memorie-au-inceput-odata-cu-sarcina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava