Spectacolul ,,Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, în regia renumitului Alexander Hausvater se va juca joi, 1 iunie 2017, pe scena Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava. Spectacolul a avut premiera pe 15 mai 2017 și a fost un succes binemeritat al echipei de producție, obținând atât elogiile criticilor, cât și aprecierea publicului spectator, care, la final, a chemat actorii la scenă de 4 ori. La 2 săptămâni de la premiera care s-a jucat cu casa închisă, avem bucuria să oferim publicului sucevean o nouă reprezentație a acestui spectacol.

Despre actorii ce joacă în spectacolul ,,Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, criticul de teatru Oltița Cântec a spus: „Un atu al trupei suce­vene e omogenitatea ei. Sunt actori tineri, au cotă valorică apropiată, sunt complementari ca tipologii si func­ționează ca echipă”.

Dramaturgul Matei Vișniec a declarat după premieră că în sfârșit Suceava poate exporta teatru pe scenele festivalurilor internaționale.

Spectacolul este programat pentru 1 iunie, 2017, ora 19. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar pentru studenți, elevi și pensionari este doar 10 lei.

Relații și rezervări bilete: telefon 0759 048 677 sau pe adresa de email bilete@teatrulmateivisniec.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava